jag gillar All Time Low...

nänufanblire sängen !
jag vet vad ni tänker nu: oj, har hon redan lärt sig allt till provet imorgon? Svar: Nej, antagligen inte!

måste bara säga att för Exakt två veckor sen (om tio min...) så kom ATL ut på scenen, bästa kvällen i mitt liv hittills :D

GODNATT !

Fredag !

jag hatar mitt hår. det växer fortare än ogräs, har ngn läskig blond/råttfärgad färg, är alldeles för långt vissa dagar... listan kan göras hur lång som helst. jag ska klippa mig på fredag, hoppas på att det blir ungefär som sist gång jag klippte mig, för då vart jag super nöjd, fast det växer ju ut så fort igen (var bara cirka en månad sen jag klippte mig sist gång..) denna gången blir det att klippa upp det ännu mer eftersom att det är de uppklippta som växer ut igen på en vecka. skulle vart superfräckt att prova att ha riktigt kort hår ngn gång tkr jag, fast feg som jag är så vågar jag inte. men nån gång i frmatiden ska jag klippa av mig allt hår !


ska väl återgå (Läs: BÖRJA) plugga nu !


en grej till....

justdeja ! en grej till innan jag börjar plugga. har ni sett Kul på Kullen och Ma"dicken" på Youtube ? om inte, så kolla på dem, helt extremt kul !



Bransch-och produkt

Har nyss vart ute och gått, har varit duktig och gjort det hela denna vecka, mest för att jag har ont i huvudet varje dag, och min mor tror att det beror på att jag sitter för mkt vid datorn och är ute för lite, men jag tror faktiskt inte att huvudvärken beror på det, för idag till exempel satt jag inte vid datan någonting och var ute ganska mycket, men hade ändå ont i huvudet..

Men nu blir det till att plugga Bransch- och produkt kunskap, Och ja, de är lika tråkigt som det låter...


oboy drickande & All Time Low

Hallådär köp blåbär !
kom hem från skolan för cirka en timme sen, nu ska jag väl egentligen plugga, men orkar jag? (svar: Nej)

För exakt två veckor sedan stod jag och mina två bästa vänner utanför Sticky Fingers i Göteborg och väntade på att de skulle börja släppa in till All Time Low konserten, ganska sjuk vad tiden går fort egentligen ! vi väntade utanför Sticky Fingers i cirka tre timmar eftersom att de inte släppte in förrän vid åtta, men det var värt väntan ! jag stod längst fram med endast en (EN!) tjej framför mig, helt perfekt ! konserten var ju ungefär de bästa jag varit med om. och förbandet The Audition var helt underbara (slänger upp spotify länk där nere)! Dock sov jag bara cirka 2,5 timmar den natten, men det var det helt klart värt, :)

måste väl skriva ngt om oboy också (med tanke på rubriken..) som ni kanske redan har listat ut så dricker jag oboy just nu, kanske världens mest underbara dryck?! eller vad tycks? ;)

nämen nu måste jag sluta drömma och börja plugga !
slänger säkert upp ngn uppdatering senare !

http://open.spotify.com/track/5xWswij9mZVR3u5X0EQqmL


skola, ATL

inte trodde jag att jag skulle bli en sån som sitter och bloggar minuterna innan jag ska till skolan...

Ska snart till skolan som sagt va, slutar kl 15:00 så de är en ganska kort dag idag, blir nog bra :)
lyssnar på All Time Low just nu, svårt att tro att för exakt två veckor sedan så såg jag dem live ! helt otroligt underbart, Men nu är de bråttom, skriver säkert ngt mer senare ikv, ha de bra !

AA & Sängen

har precis kollat på Andra Avenyn, ganska värdelös tv serie egentligen, Men men...
min säng skriker efter mitt sällskap just nu, så jag ska väl ta och göra sängen nöjd med mitt sällskap, God natt !'

Justdeja ! jag ska från och med imorgon skriva upp den positivaste saken med dagen varje kväll har jag tänkt :)

paramore- Brand new eyes

hallådär ! allt bra ? (Läs: Någon som överhuvudtaget läser?!)
kollade nyss på OTH, kan mycket väl vara så att det är världens bästa tv serie, fast tycker att det var sjukt elakt att ta bort Peyton och Lucas , dom borde komma tillbaka, men men... inget man kan göra åt saken  :)

tänkte väl egentligen bara tipsa om en sjuukt bra skiva som kom ut idag nämligen Paramores Brand New Eyes, verkligen jättebra, ingen sån där skiva man måste lyssna på 2390 ggr för att gilla, ;)
det var väl allt från mig, slänger upp Spotify länk till skivan  !

http://open.spotify.com/album/3CaQTJU2Cpx7GXTgenmb2r


datorer+jag=dååååååligt !

Upptäckte just att länken inte fungerade ;o
vi ger den en andra chans, tycker ni inte det? joklart ni tkr :D

http://open.spotify.com/track/5O68eJX7EDZaS8V5uGqolr    nu ska det fungera, annars..... !

sådärå...

nu har jag då skaffat mig en blogg, Kommer antagligen inte att uppdataera den så ofta, men vafan ! ;) Angående mitt (blogg)namn så är Weightless (för er som inte vet det..) en galet bra All Time Low låt (slänger upp spotify länken där nere...)
de få inlägg jag (kanske..) kommer att lägga upp här kommer med allra största säkerhet att vara värre än värsta lektionen i skolan (alltså galet tråkiga..) eller helt sjukt oseriösa, så jag kommer väl säkert skrämma bort de stackars få läsare jag (förhoppningsvis) kommer att få, men vem bryr sig ? (Jag, kanske..?)

Justdeja !
Den utlovade Spotify länken : http://open.spotify.com/track/5O68eJX7EDZaS8V5uGqolr   LyssnaLyssnaLyssna !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0